Workflow optimalisatie - FROQ
14941
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14941,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
languages

Workflow optimalisatie

Categorie
Process
Over dit project

Veel grote retailers en A-merken gebruiken PIM dagelijks. Gewoon, omdat ‘t werkt.

Het traject van ontwerp naar verpakking in ‘t schap is complex. Er zijn enorm veel partijen bij betrokken. Om dit te stroomlijnen, hebben we samen met onze klanten een packaging workflow systeem ontwikkeld: ‘PIM’. Dit systeem is geheel ontworpen vanuit de dagelijkse praktijk en is gestoeld op ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Van ons maar ook van onze klanten. PIM geeft elke dag een glashelder inzicht in álle processen en lopende projecten.

 

PIM is een SaaS oplossing, gebouwd op het nieuwste van het nieuwste blocks platform. Uiteraard GDPR proof, uiterst flexibel en betrouwbaar.

PIM ondersteunt het totale packaging proces.

 

PIM helpt om principes te hanteren zoals first time right, één bron van waarheid, duidelijke taken en verantwoordelijkheden zodat er grip is op uitgebreide en complexe processen. PIM bespaart kostbare tijd en, ook prettig, iedereen is altijd op de hoogte. Veel grote retailers en A-merken gebruiken PIM dagelijks. Gewoon, omdat ‘t werkt.

 

Als intuïtief programma combineert PIM optimale resultaten met gebruiksgemak. En last but not least, er is geen training voor nodig! Dus al wisselen de gebruikers nog zo vaak. Iedereen begrijpt het.

PIM is uniek omdat het hele verpakkingsproces direct ondersteunt. Alle stappen; van start bij onze opdrachtgevers, dagelijkse planning, ontwerp en uitvoering tot en met de uitlevering. Met constante controle en verbinding van de hele keten. Dit helpt bij beheersing van kosten en doorlooptijden.

Wil je een DEMO van PIM? Of gewoon een gesprek over workflow systemen in zijn algemeenheid. Bel of mail met Edward Fuchs +31 6 37 283 804, e.fuchs@pim.today

Workflow optimalisatie

Procesanalyse en optimalisatie

Procescontrole en een uniforme werkmethode

Project in- en overzichten

Dashboard met een persoonlijke in-box

Management Raportages en analyses

24/7 automatisering met SaaS oplossingen

PDF viewer met annotaties en vergelijkingsmogelijkheden

Project planning en email notificatie

Resource planning