Services - FROQ
15001
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15001,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

1

2

3

4

Packaging design implementatie

3D packshots

Project management

Project management tool

FroQ is dé specialist in
packaging design implementatie.

FroQ is al jaren marktleider op het gebied van packaging design implementatie. Wij zijn dé specialist in artwork, pre-press en content-management. Dagelijks werken we met zo’n 175 collega’s wereldwijd keihard voor de mooiste merken. Premium merken als Albert Heijn, Heineken, HEMA, Rituals, Kruidvat en Action vertrouwen al vele jaren op ons. Daar zijn we heel erg trots op!

 

Al sinds 2006 vertalen we bij FroQ goedgekeurde packaging designs naar technische artwork en pre-press bestanden die direct naar de drukker kunnen. Je packaging designs zijn bij ons in goede handen. We bewaken je merk met een perfecte, altijd consistente packaging design implementatie. Tot in de kleinste puntjes verzorgd.

Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Utrecht, maar ook van over de grens. We hebben een groot aantal collega’s in India en Nicaragua.

 

Al onze specialisten hebben een achtergrond in design, techniek of organisatie-management. Ze deden ervaring op bij designbureaus, retailers en producenten. Op grond van al die gezamenlijke expertise komen we tot het beste resultaat. Keer op keer!

Weten wat FroQ voor jouw merk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken.

 

Bel Maureen Beerepoot op 06 51 697 641 of stuur een mailtje naar m.beerepoot@froq.nl

Packaging design implementatie

Artwork and artwork adaptions

Lithografie voor alle soorten druktechnieken en drukwerkspecificaties

Colour management

High-end mock-ups

Uitleveren bestanden en ISO-gecertificeerde kleurproeven

ECM/DAM content management

Printcare en reporting

PackshotCreators: digital twins van al je verpakkingen.

In een wereld die 24/7 doordraait, is snel de nieuwe constante. Zeker in retail. Verpakkingen liggen maar kort in de schappen van de supermarkt, en webshops zijn inmiddels net zo belangrijk als fysieke winkels. Packshots, voor zowel online als offline gebruik, spelen daarin een cruciale rol.

 

Ons PackshotCreators team bestaat uit meer dan dertig 3D-specialisten. Met state-of-the-art software maken we dagelijks ‘digital twins’ van constante en hoge kwaliteit.

 

We laten je artwork écht tot leven komen met een zogenaamd CGI (Computer Generated Image) beeld. We combineren daarbij het artwork van je verpakking met een speciaal gemaakt wire frame uit onze shapes library.

Omdat we 3D packshots van het artwork maken, is het gemakkelijker dan ooit om je communicatiecampagne ruim op tijd klaar te hebben. Immers, lang voor je product in de winkel ligt, zijn je packshots al klaar voor al je marketing-communicatie-uitingen. Wel zo efficiënt!

 

Bovendien hebben de 3D packshots altijd exact de juiste kleur en zijn ze haarscherp. Je ziet nergens kreukels of beschadigingen in de verpakking, zoals bij fotografie wel vaak het geval is

 

Specifiek voor e-commerce doeleinden kunnen we Mobile Ready Hero Images voor je maken. Door kleine details in de verpakking weg te laten, ontstaat ruimte om belangrijke elementen, zoals merk-/productvariant of inhoud, juist wat groter af te beelden. Ook kunnen we van het 3D packshot een mini-animatie maken, perfect voor bijvoorbeeld narrow-casting of als tag-ons van commercials.

Meer weten over de vele mogelijkheden van 3D-packshots?

 

Bel Mick de Reuver op 06 53 776 998 of stuur een mailtje naar m.dereuver@packshotcreators.com

3D-visualisatie

High-res 3D packshots, op basis van het artwork

Grote database met verpakkingsvormen

3D packshots, ‘stills’ of roterend

Mobile Ready Hero Images

3D packshots met mini-animatie

Front-face en meerdere hoeken

3-D packshot composities

GetPact ondersteunt je in het hele verpakkingsproces.

GetPact is onze projectmanagement-organisatie. Het GetPact team bestaat uit ruim twintig ervaren collega’s. Samen zijn we goed voor vele jaren expertise in packaging proces- en projectmanagement. Opgedaan bij retailers, A-merken, producenten en designbureaus.

 

GetPact adviseert en faciliteert. Wij kunnen je in het hele verpakkingsproces ondersteunen. Van nieuw design en ingewikkelde re-designs tot productontwikkeling en supply chain. We managen je projecten vanuit ons kantoor in Amsterdam of bij jou op locatie. Full-time of part-time. Per project of product. Bij ons is alles mogelijk.

Je kunt ons ’s nachts wakker maken voor het analyseren van complexe packaging processen. GetPact voert optimalisaties door en stroomlijnt je hele verpakkingstraject. In onze aanpak staan kwaliteit, kostenefficiëntie en strakke doorlooptijden altijd voorop.

 

Ook voor speciale projecten, zoals de implementatie van NutriScore of het doorvoeren van wettelijke eisen, staat GetPact voor je klaar!

Ook op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning? Of samen even sparren over de hele packaging keten.

 

Bel Edward Fuchs op +31 6 37 283 804 of stuur een mailtje naar e.fuchs@getpact.eu.

Project management

Dagelijks packaging project management

Projectmanagement op locatie of vanuit ons kantoor in Amsterdam

Workflow management en proces-implementatie

Timing, kwaliteits- en budgetbewaking

Packaging consultancy

Veel grote retailers en A-merken gebruiken project management tool PIM.Today al.

Het hele traject van ontwerp naar verpakking in het schap is complex. Er zijn enorm veel partijen bij betrokken. Om dit proces goed te stroomlijnen, hebben we samen met onze klanten een packaging project management tool ontwikkeld: PIM.Today.

 

PIM.Today geeft je elke dag glashelder inzicht in álle stappen in je verpakkingsprocessen en lopende projecten. Onze tool is helemaal ontworpen vanuit de dagelijkse praktijk. Gestoeld op onze ervaring én die van onze klanten. PIM.Today is een flexibele SaaS oplossing. Uiteraard is het systeem helemaal GDPR-proof.

Met PIM.Today heb je altijd controle over de hele keten. Taken en verantwoordelijkheden zijn duidelijk in het systeem, zodat je grip hebt op uitgebreide en complexe processen. Met PIM.Today werken we vanuit de principes first time right en één bron van waarheid. Dit helpt je bij de beheersing van kosten en doorlooptijden.

 

Als intuïtief programma combineert PIM.Today optimale resultaten met gebruiksgemak. Je hoeft er niet voor op training, je kunt er snel mee aan de slag. PIM.Today houdt altijd iedereen op de hoogte, en bespaart je zo kostbare tijd.

 

Veel grote retailers en A-merken gebruiken PIM.Today al. Dagelijks. Omdat het werkt!

Nieuwsgierig naar onze project management tool? Neem gerust contact met ons op. Voor een demo van PIM.Today. Of om even verder te praten samen.

 

Bel Edward Fuchs op 06 37 283 804 of stuur een mailtje naar e.fuchs@pim.today

Workflow optimalisatie

Procesanalyse en -optimalisatie

Procescontrole en een uniforme werkmethode

Projectoverzichten en inzicht in je project

Dashboard met een persoonlijke inbox

Resource planning

24/7 automatisering met SaaS-oplossingen

PDF-viewer met annotaties en vergelijkingsmogelijkheden

Projectplanning en e-mail notificatie

Managementrapportages en -analyses

Chatbox helpdesk

Contact

Meer weten over ons bedrijf en wat we voor jou kunnen doen? Laten we een kop koffie drinken samen!

Bel Maureen op 06 51 697 641 of stuur een mail naar m.beerepoot@froq.nl