Services - FROQ
15001
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15001,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

1

2

3

4

Packaging design implementatie

3D packshots

Project management

Workflow optimalisatie

FroQ levert altijd 100%.
Vanuit gedrevenheid en passie voor het vak.

Wij zijn marktleider op het gebied van packaging design executie: design implementatie, artwork en lithografie. En daar zijn we trots op. Merken die al jaren op ons vertrouwen zijn dan ook geen kleine jongens. Merken zoals Albert Heijn, Action, METRO Group, Maxeda DIY, Heineken, Remia, ETOS en HEMA. Hier werken we dagelijks met 175 collega’s knetterhard voor.

 

Zowel onze mensen als ons werk staat volledig in dienst van creativiteit. Wij gaan dagelijks volle bak om in druk te realiseren wat als concept is goedgekeurd. Kostbare packaging designs zijn bij ons in goede handen. We bewaken het merk door een perfecte en consistente executie. Tot in de rasterpuntjes verzorgd en tot en met het kleinste detail in print. Ontzorgen van onze opdrachtgevers is wat we dagelijks doen.

Onze specialisten hebben allemaal een achtergrond in design, techniek of organisatie. Opgedaan bij bureau’s, retailers en/of producenten. Die enorme ervaring garandeert het beste resultaat, keer op keer.

 

Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Utrecht maar ook over de grens in Frankrijk, Nicaragua en India.

 

Wat FroQ doet, doet FroQ “erg goed”. Wereldwijd en 24/7.

Interesse wat FroQ voor jouw merk kan betekenen? Bel gerust. Of schuif aan bij onze lunch, maar we kunnen ook altijd naar jou toe komen.

Bel of mail met Maureen Beerepoot +31 6 51 697 641, m.beerepoot@froq.nl

Packaging design implementatie

Artwork (inclusief lokalisatie en vertaling)

Lithografie voor alle soorten druktechnieken en drukspecificaties

Pre Production Meetings en persafstemmingen

High-end mock-ups t.b.v. presentaties

Bestandslevering en gecertificeerde proeven

Printcontrole en analyses

E-content services (content en apps)

3D Packshots:
snel is de nieuwe constante.

Lang voordat de echte verpakking het licht heeft gezien, maken we met ons team van 3D visualizers al foto-realistische 3D-packshots. Dit betekent weken winst voor marketing- en communicatieteams!

 

In een wereld die 24/7 doordraait, is snel produceren (en kunnen schakelen) de norm. Verpakkingen logeren maar kort in de schappen van de supermarkt. En naast die fysieke winkel worden webshops steeds belangrijker. Snel kunnen veranderen is de nieuwe constante. Packshots spelen hierin een vitale rol.

 

De oplossing: PackshotCreators. Een virtuele fotostudio waarmee 360º productfotografie gemaakt kan worden. Van het artwork naar rechten vrije fotorealistische 3D beelden. Ons team van PackshotCreators bestaat uit meer dan 40 3D specialisten die dagelijks werken met state-of-the-art hardware en software om die fijne, crispy 3D beelden te maken. Geschikt voor o.a. website/shop én in elke gewenste resolutie. En dat weken voor het eindproduct van de band rolt.

Onze PackshotCreators zitten niet stil. Ze maken ook animaties met een ongelooflijk oog voor detail.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D packshots voor jouw merk? Bel of mail met Mick de Reuver +31 6 53 776 998, m.dereuver@packshotcreators.com

3D visualisatie

High-res 3D packshots direct vanaf artwork

Grote database met draadmodellen

3D packshots als ‘still’ of roterend

3D packshots met animatie

3D packshots composities

3D Hero packshots

GetPact analyseert, voert verbeteringen door en stroomlijnt je hele verpakkingstraject.

GetPact is onze projectmanagement organisatie. Het team bestaat uit ruim 20 personen en kan bouwen op meer dan 20 jaar project management ervaring. Bij designbureaus’s, retailers of fabrikanten. GetPact ondersteunt dagelijks en intensief in praktische ondersteuning op de werkvloer tot aan de ondersteuning bij procesoptimalisatie.

 

GetPact adviseert en faciliteert retailers, A-merken en fabrikanten op het gebied van packaging processen. Ze geven desgewenst overzicht in het hele proces. Van nieuw design, ingewikkelde re-designs tot productontwikkeling en uitlevering. Het managen van de projecten kan vanuit Amsterdam maar uiteraard ook op locatie. Zowel full time als part time. Per project of per product.

Voor het analyseren van complexe processen kun je GetPact ’s-nachts wakker maken. GetPact analyseert, voert verbeteringen door en stroomlijnt het hele traject. Met stip in de top 3: kwaliteit, kosten en doorlooptijden. En niet alleen op papier, we voeren ook uit. We zetten de meest efficiënte middelen in voor de hoogste mogelijke kwaliteit. Maar ook voor speciale projecten zoals de de implementatie van Nutriscore of de gevolgen van de komende warenwet wijzigingen staat GetPact voor je klaar!

Ook op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning? Of wil je gewoon even sparren over de hele packaging keten. Bel of mail met Edward Fuchs +31 6 37 283 804, e.fuchs@getpact.eu

Project management

Dagelijks packaging project management

Project management op locatie of vanaf het GetPact kantoor

Packaging advies

Timing, kwaliteit- en budgetbewaking

Packaging consultancy

Workflow management en proces-implementatie

Veel grote retailers en A-merken gebruiken PIM dagelijks. Gewoon, omdat ‘t werkt.

Het traject van ontwerp naar verpakking in ‘t schap is complex. Er zijn enorm veel partijen bij betrokken. Om dit te stroomlijnen, hebben we samen met onze klanten een packaging workflow systeem ontwikkeld: ‘PIM’. Dit systeem is geheel ontworpen vanuit de dagelijkse praktijk en is gestoeld op ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Van ons maar ook van onze klanten. PIM geeft elke dag een glashelder inzicht in álle processen en lopende projecten.

 

PIM is een SaaS oplossing, gebouwd op het nieuwste van het nieuwste blocks platform. Uiteraard GDPR proof, uiterst flexibel en betrouwbaar.

PIM ondersteunt het totale packaging proces.

 

PIM helpt om principes te hanteren zoals first time right, één bron van waarheid, duidelijke taken en verantwoordelijkheden zodat er grip is op uitgebreide en complexe processen. PIM bespaart kostbare tijd en, ook prettig, iedereen is altijd op de hoogte. Veel grote retailers en A-merken gebruiken PIM dagelijks. Gewoon, omdat ‘t werkt.

 

Als intuïtief programma combineert PIM optimale resultaten met gebruiksgemak. En last but not least, er is geen training voor nodig! Dus al wisselen de gebruikers nog zo vaak. Iedereen begrijpt het.

PIM is uniek omdat het hele verpakkingsproces direct ondersteunt. Alle stappen; van start bij onze opdrachtgevers, dagelijkse planning, ontwerp en uitvoering tot en met de uitlevering. Met constante controle en verbinding van de hele keten. Dit helpt bij beheersing van kosten en doorlooptijden.

Wil je een DEMO van PIM? Of gewoon een gesprek over workflow systemen in zijn algemeenheid. Bel of mail met Edward Fuchs +31 6 37 283 804, e.fuchs@pim.today

Workflow optimalisatie

Procesanalyse en optimalisatie

Procescontrole en een uniforme werkmethode

Project in- en overzichten

Dashboard met een persoonlijke in-box

Management Raportages en analyses

24/7 automatisering met SaaS oplossingen

PDF viewer met annotaties en vergelijkingsmogelijkheden

Project planning en email notificatie

Resource planning

Contact

Wil je meer informatie over ons bedrijf? Een kop koffie drinken of gewoon op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt?
Stuur een mail naar Maureen Beerepoot
Direct bellen kan ook via +31 6 51 697 641