Ons DNA - FROQ
15067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15067,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Merkbewaking door het managen van merkconsistentie

Het ontkoppelen van Creatie en Implementatie.

Wij zijn ons zelf, er zijn al zoveel anderen. Met volle passie nemen we verantwoordelijkheid voor wat we doen. Onze filosofie is om creativiteit te ontkoppelen van de implementatie zodat expertises op de juiste plek terecht komen. Zo kunnen designbureau’s zich concentreren op strategie & creatie. En kunnen opdrachtgevers zich focussen op waar ze goed in zijn: het bouwen van hun merk.

Designs laten stralen.

Wij verzorgen met veel enthousiasme hoogwaardige implementatie van prachtige designs. Met een continue focus op optimalisaties in ons vakgebied. Toen we in 2006 met FroQ starten zijn we meteen 100% digitaal en met automatisering en smartsourcing van start gegaan. Die voorsprong in combinatie met onze kennis en kunde heeft ons uniek en in korte tijd marktleider gemaakt. Het is aan ons om de designs te laten stralen in implementatie. Zo briljant, consistent en effectief mogelijk. Voor design ben je bij ons dus niet aan het juiste adres. Voor de uitvoering daarvan des te meer.

Productiekosten verlagen, kwaliteit verhogen en als bonus een kortere doorlooptijd.

Wij plaatsen hiermee creatie en implementatie in hun eigen kracht. Maar, we zijn constant op zoek naar meer: productiekosten verlagen, kwaliteit verhogen en als bonus een kortere doorlooptijd. Door alle technische aspecten en details op elkaar af te stemmen, helpen we u up-to-date te blijven en de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment voor het eigen bedrijf.

Contact

Wil je meer informatie over ons bedrijf? Een kop koffie komen drinken of gewoon op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in de markt?
Stuur een mail aan Maureen Beerepoot
Direct bellen kan ook: 030 247 6080!