Ons DNA - FROQ
15067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15067,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Wij zorgen voor de ultieme merkconsistentie

Ontkoppelen van creatie en technische realisatie

Bij FroQ werken we vanuit een glasheldere propositie. Wij geloven heilig dat het ontkoppelen van creativiteit en technische realisatie in packaging design leidt tot een betere kwaliteit. Omdat wij de hele packaging design implementatie op ons nemen, kunnen andere partijen in de verpakkingsketen zich weer volledig richten op waar zíj het best in zijn. Designbureaus op strategie & creatie. Fabrikanten en A-merken op de productie en marketing van hun producten.

 

Sinds onze oprichting in 2006 vormt dit onze leidraad. En het werkt! We werken voor prachtige opdrachtgevers als Albert Heijn, Rituals, Action, Heineken, Kruidvat, FrieslandCampina en HEMA. Merken die voor het mooiste packaging design van de beste kwaliteit vaak al jaren op ons vertrouwen.

Technische voorsprong

Toen we in 2006 met FroQ van start gingen, werkten we direct al volledig digitaal. Automatisering en smartsourcing waren key words. Onze technische voorsprong, gecombineerd met onze kennis en kunde, maakte ons vanaf het begin uniek. Al snel werden we marktleider. En dat zijn we nog steeds!

Wij blijven optimaliseren

Inmiddels verzorgden we al de implementatie van talloze designs. Consistentie, efficiëntie, servicegerichtheid en flexibiliteit zijn daarin superbelangrijk. We kijken continu hoe we onze processen en werkwijze nog verder kunnen optimaliseren voor onze opdrachtgevers en denken altijd met je mee!

 

Het resultaat? Lagere productiekosten, betere kwaliteit én een kortere doorlooptijd!

Contact

Meer weten over ons bedrijf en wat we voor jou kunnen doen? Laten we een kop koffie drinken samen!

 

Bel Maureen op 06 51 697 641 of stuur een mail naar m.beerepoot@froq.nl