Project management - FROQ
14942
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14942,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
languages

Project management

Categorie
Process
Over dit project

GetPact analyseert, voert verbeteringen door en stroomlijnt het hele traject.

GetPact is onze projectmanagement organisatie. Het team bestaat uit ruim 20 personen en kan bouwen op meer dan 20 jaar project management ervaring. Bij designbureaus’s, retailers of fabrikanten. GetPact ondersteunt dagelijks en intensief in praktische ondersteuning op de werkvloer tot aan de ondersteuning bij procesoptimalisatie.

 

GetPact adviseert en faciliteert retailers, A-merken en fabrikanten op het gebied van packaging processen. Ze geven desgewenst overzicht in het hele proces. Van nieuw design, ingewikkelde re-designs tot productontwikkeling en uitlevering. Het managen van de projecten kan vanuit Amsterdam maar uiteraard ook op locatie. Zowel full time als part time. Per project of per product.

Voor het analyseren van complexe processen kun je GetPact ’s-nachts wakker maken. GetPact analyseert, voert verbeteringen door en stroomlijnt het hele traject. Met stip in de top 3: kwaliteit, kosten en doorlooptijden. En niet alleen op papier, we voeren ook uit. We zetten de meest efficiënte middelen in voor de hoogste mogelijke kwaliteit. Maar ook voor speciale projecten zoals de de implementatie van Nutriscore of de gevolgen van de komende warenwet wijzigingen staat GetPact voor je klaar!

Ook op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning? Of wil je gewoon even sparren over de hele packaging keten. Bel of mail met Edward Fuchs +31 6 37 283 804, e.fuchs@getpact.eu

Project management

Dagelijks packaging project management

Project management op locatie of vanaf het GetPact kantoor

Packaging advies

Timing, kwaliteit- en budgetbewaking

Packaging consultancy

Workflow management en proces-implementatie