Select your language

Workflow optimalisatie

FroQ workflow optimalisatie

Onze bedrijfsfilosofie is gestoeld op het ontkoppelen van packaging design en packaging design executie . Bij FroQ doen we waar wij bij uitstek goed in zijn: het ontwerp vertalen in een verpakking voor alle SKU’s in de productgroep, tot en met het drukwerk aan toe.

Onze dienstverlening en projecten managen wij met een zelf doorontwikkeld Workflow Solutions System. Een systeem dat continu wordt geactualiseerd op basis van de digitale ontwikkelingen en ervaringen in projectmanagement. Met die expliciete vakkennis en kunde zijn wij daadwerkelijk in staat om opdrachtgevers te ontzorgen. Het resultaat is dat met een minimale inspanning aan klantzijde, projecten optimaal starten en er gedurende het totale project maximale grip op de uitvoering blijft. Het leidt tot een super SMART proces waarmee de time to market wordt verkort en de kwaliteit verhoogd. Onder andere door een aanzienlijke foutreductie. Het systeem dwingt bijvoorbeeld vooraf input te verifiëren zodat wij niet achteraf moeten corrigeren. Maar het borgt ook een consistente merkuitstraling over alle verpakkingslijnen heen.

U kunt volledige packaging design executie projecten aan ons uitbesteden. Van concept-check tot druk en aftercare. Met onze expertise en een FroQ workflow op maat, komen uw producten sneller op de markt. Zonder het gangbare gedoe en zonder enige afbreuk te doen aan kwaliteit.

Download the FroQ company brochure!

We don't want your email, thanks, just grab our company brochure which tells you more about the way we work, as well as our services. Even better, why notcall us on +31 (0)30 247 60 80. We're always happy to talk artwork and lithography.