Packaging design executie - FROQ
14936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14936,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
languages

Packaging design executie

Over dit project

FroQ levert altijd 100%.
Vanuit gedrevenheid en passie voor het vak.

Wij zijn marktleider op het gebied van packaging design executie: design implementatie, artwork en lithografie. En daar zijn we trots op. Merken die al jaren op ons vertrouwen zijn dan ook geen kleine jongens. Merken zoals Albert Heijn, Action, METRO Group, Maxeda DIY, Heineken, Remia, ETOS en HEMA. Hier werken we dagelijks met 175 collega’s knetterhard voor.

 

Zowel onze mensen als ons werk staat volledig in dienst van creativiteit. Wij gaan dagelijks volle bak om in druk te realiseren wat als concept is goedgekeurd. Kostbare packaging designs zijn bij ons in goede handen. We bewaken het merk door een perfecte en consistente executie. Tot in de rasterpuntjes verzorgd en tot en met het kleinste detail in print. Ontzorgen van onze opdrachtgevers is wat we dagelijks doen.

 

Onze specialisten hebben allemaal een achtergrond in design, techniek of organisatie. Opgedaan bij bureau’s, retailers en/of producenten. Die enorme ervaring garandeert het beste resultaat, keer op keer.

 

Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Utrecht maar ook over de grens in Frankrijk, Nicaragua en India.

 

Wat FroQ doet, doet FroQ “erg goed”. Wereldwijd en 24/7.

Interesse wat FroQ voor jouw merk kan betekenen? Bel gerust. Of schuif aan bij onze lunch, maar we kunnen ook altijd naar jou toe komen.

Bel of mail met Maureen Beerepoot +31 6 51 697 641, m.beerepoot@froq.nl

Packaging design executie

Artwork (inclusief lokalisatie en vertaling)

Lithografie voor alle soorten druktechnieken en drukspecificaties

Pre Production Meetings en persafstemmingen

High-end mock-ups t.b.v. presentaties

Bestandslevering en gecertificeerde proeven

Printcontrole en analyses

E-content services (content en apps)

e

r

Categorie
Process