Albert Heijn Ginger Beer - FROQ
15273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15273,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Albert Heijn Ginger Beer

Categorie
Recent Work
Over dit project

Wij zoeken een enthousiaste junior Pre-Press Manager. Heb je net een relevante grafische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een fulltime baan? Ben je communicatief en heb je affiniteit met packaging? Ben je een aanpakker, no-nonsense en hou je ervan om in een team te werken? Heb je ook nog een klantgerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In ons Pre-Press team is namelijk plek voor een junior. Je ondersteunt onze Pre-Press managers bij het managen van hun projecten. Daarbij ontlast je het team bij diverse dagelijkse werkzaamheden. Je opereert als brugfunctie tussen de studio en de drukkers, je werkt nauw samen met de DTP-ers, zorgt dat briefings compleet zijn en beoordeelt proeven. Je bent van de details, communicatief en Engels is geen enkel probleem.

Ben je een starter? Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen?