Mick de Reuver nieuwe Algemeen Directeur FroQ Brandservices
16947
post-template-default,single,single-post,postid-16947,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Mick de Reuver nieuwe Algemeen Directeur FroQ Brandservices

Mick de Reuver nieuwe Algemeen Directeur FroQ Brandservices

Mick de Reuver is de de nieuwe algemeen directeur van FroQ Brandservices. De huidige directeur Edgar van der Velde draagt na 16 jaar het stokje aan Mick over.

Mick de Reuver is al een aantal jaren Business Unit Director bij FroQ. Hij heeft zijn sporen in de wereld van packaging design (implementation) ruimschoots verdiend. Zo werkte hij eerder als Managing & Account Director bij PROUDdesign en deed hij veel ervaring op bij bedrijven als Anthem Worldwide/DJPA Partnership.

Edgar van der Velde gaat genieten van een welverdiend pensioen, maar blijft als een van de oprichters van FroQ Brandservices als aandeelhouder bij het bedrijf betrokken. We bedanken Edgar voor alle jaren waarin hij zo’n groot aandeel leverde aan het succesvol neerzetten en uitbouwen van ons bedrijf!

We zijn heel blij met Mick als nieuwe Algemeen Directeur van FroQ Brandservices. We hebben er alle vertrouwen in dat FroQ Brandservices onder zijn leiding een mooie toekomst tegemoet gaat, waarin kwaliteit, innovatie en de allerbeste service hand in hand blijven gaan.