Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

We zijn genomineerd voor De Succes Award 2013

Author: FroQ. Published on 19 december, 2013.

Awardshow De Succesfactor 2013 filmpje

Nominatie De Succes Award 2013

De Succesfactor, is hét TV programma voor ondernemend Nederland. Ieder jaar reikt De Succesfactor de Nationale TV Succes Award uit aan de meest succesvolle onderneming van het jaar. De jury heeft FroQ als winnaar van de verpakkingsbranche genomineerd voor de Succes Award 2013.

De nominatie
Eerlijk is eerlijk, wij zijn zo trots als een pauw. Want de nominatiecommissie heeft de verpakkingsbranche onder de loep genomen en is op zoek gegaan naar de meest vooraanstaande spelers in dit veld. In de voorselectie is een shortlist opgesteld van 10 succesvolle bedrijven (criteria: winst, expertise, innovatie en continuïteit). Uiteindelijk heeft de commissie ons voorgedragen voor de nominatie.
“Zij heeft de conclusie getrokken dat FroQ voorloper is in de sector: FroQ Brandservices scoort bovengemiddeld op het gebied van klantenservice, expertise en innovatie”.

Bekijk het interview met Edgar dat bij FroQ in Utrecht is opgenomen en inmiddels is uitgezonden bij De Succesfactor op RTL 7. De uiteindelijke winnaar van de titel “Het meest succesvolle bedrijf van Nederland” wordt bepaald door digitaal stemmen.

Hoe stemt u op ons?
En u kunt vanaf zaterdag 4 januari 2014 tot en met vrijdag 10 januari 2014 digitaal op ons stemmen. Alleen de stemmen binnen deze periode tellen mee!

SMS*: succesfactor [spatie] 4136 naar 4422

Alleen unieke stemmen voor elk bedrijf worden geteld, elke stem telt dus 1 keer. We hebben dus zoveel mogelijk unieke stemmen nodig. De 5 bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale en maken kans op de Nationale TV Succes Award. De uitreiking van de Awards vindt plaats op 25 januari 2014 in Rotterdam. Het is te zien in een feestelijk avondvullend TV programma op RTL 7.

*) Smsen is Gratis, exclusief de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.Kijken en stemmen
Dus allemaal stemmen én kijken. Zo brengen wij samen de verpakkingsbranche over het voetlicht bij de ondernemers van Nederland.