Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

Het FroQ Prepress team: meer dan verbluffend mooie visuals!

Author: FroQ. Published on 5 maart, 2012.

Ons prepress team wordt ook wel gezien als de ‘kwaliteitspolitie’: vakbekwame FroQ’ers die er voor zorgen dat je topkwaliteit drukwerk krijgt.

Helemaal waar!

Onze prepress-specialisten beweren dat ze meer kleuren kunnen zien dan de gemiddelde mens. Wat zeker is: ze hebben vele jaren ervaring in color management. Ze weten precies hoe ze een drukbestand moeten maken dat tot in de puntjes is geoptimaliseerd. Bovendien weten ze alles van materialen (substraten), inkten en plaat-technologie. Ze hebben maar één doel: zorgen voor een 100% waarheidsgetrouwe weergave van uw ontwerp op de verpakking.

Met verbluffend mooie visuals is de klant doorgaans al heel tevreden. Maar er is meer. De omvangrijke rol van prepress bij de vertaling van een fantastisch concept naar fantastische verpakking wordt vaak onderschat, zo niet ondergewaardeerd.

In alle stadia van het proces oefent ons prepress team invloed uit op de kwaliteit. Hun aanpak zorgt voor minder correctierondes, minder kosten en een betere workflow. Zij zorgen ervoor dat drukkers mooiere resultaten behalen en efficiënter draaien. En nog veel meer, zie onder.

FroQ PDF download

Om het hele artikel te lezen download deze PDF: “Het FroQ Prepress team: meer dan verbluffend mooie visuals!