Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ zoekt Client Service Manager(s)

Author: FroQ. Published on 2 februari, 2017.

FroQ zoekt Client Service Managers

FroQ Brandservices is een internationale packaging studio in Utrecht. FroQ loopt sinds haar oprichting in 2006 voorop. Ons klantenpakket en de services die we voor onze opdrachtgevers verlenen groeien dagelijks.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig op het gebied van uitvoerend packaging design. Denk hierbij aan artwork, lithografie, projectmanagement, databases, workflow ondersteuning, 3 D visuals, mockups, prepress etc.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf met flexibele arbeidstijden en enthousiaste collega’s. Wij werken voor grote retailers en A merken zoals Heineken, Hema, Maxeda, Remia & Albert Heijn. Bij FroQ werken bijna 100 fte op locaties in Nicaragua, India en Nederland. Voor onze vestiging in Utrecht met ca 25 fte zoeken we collega’s.

Wij zoeken Client Service Managers die met enthousiasme onze klanten begeleiden en servicen op packaging projecten. Je werkt in een team van CSM’s dagelijks aan het ontzorgen en servicen van onze opdrachtgevers. Je opereert vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en bent zelf eindverantwoordelijk voor je klantcontact en het aansturen van het dedicated klant team in onze studio’s.

Onze Client Service Managers worden binnen FroQ ondersteund door een team van planners, werktekenaars en pre-press deskundigen die de creativiteit en techniek borgen. Van een perfecte lay-out tot en met een referentie proef. Een voorwaarde en garantie voor een goed eindproduct voor al onze relaties.

Heb je een HBO denk en werkniveau, ben je communicatief? Is ontzorgen van opdrachtgevers echt je ding? Neem dan contact op met Richard Veldhuizen (Richard Veldhuizen) voor een kop koffie en een introductie.