Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

Packaging Innovations 2013

Author: FroQ. Published on 4 november, 2013.

Kom bij ons langs op Packaging Innovations 2013

27 en 28 november bent u van harte welkom op onze stand (DV23). Packaging Innovations in Zaandam is het event waar de verpakkingsindustrie haar afnemers ontmoet. Het is de plek waar  creativiteit, branding en marketing samen komen met de nieuwste vormen, materialen, design en uitvoering van verpakkingen.

Voor de verpakkingen van A-merken, huismerken en private labels verzorgen wij designfinalisatie, artwork, litho en prepress tegen een vaste prijs per SKU. Ons hoofdkantoor  staat in Utrecht en wij hebben daarnaast eigen vestigingen in Managua (Nicaragua), Shanghai (China) and in Chennai (India).  Inmiddels zijn wij marktleider in Nederland en wij groeien snel.

Graag delen wij met u onze (eigenwijze) kijk op en aanpak van verpakkingsopdrachten. Ontkoppelen van creatie en uitvoering is daar een voorbeeld van maar ook state of the art grafische ICT toepassingen. Samenwerken met FroQ bespaart u geld én gedoe. Het levert u gemak, overzicht, efficiency en kwaliteit. Kwaliteit in artwork, in mensen, in processen en in service. Dat bewijzen wij dagelijks voor bijvoorbeeld Hema en Albert Heijn.

Kom bij ons langs en laat u verrassen door de FroQ aanpak.

“we are always happy to talk packaging”.

Packaging Innovations 2013 wordt gehouden in Taets Art Gallery, Hemkade 18 (Hembrugterrein)

1506 PR Zaandam. Woensdag 27 november van 11:00 tot 18:00 uur en donderdag 28 november van 11:00 tot 17:00 uur.

Klik hier om uw gratis toegangsbewijs te bestellen.