Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

Koninklijke De Heus Groep kiest voor FroQ

Author: FroQ. Published on 21 juli, 2014.

HDI_GalaDe Heus/Koudijs heeft FroQ geselecteerd voor de uitrol van de nieuwe internationale verpakkingslijn. In nauwe samenwerking met het hoofdkantoor in Ede en de landenvestigingen is FroQ verantwoordelijk voor de totale packaging design executie. Vanuit een centrale regierol ontzorgt en ondersteund FroQ de finalisatie en wereldwijde uitrol van de nieuwe verpakkingslijn. De consistentie van alle uitingen wordt door FroQ bewaakt evenals de begeleiding van de lokale productieprocessen.

Koninklijke De Heus Groep
Een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en het vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting  in 1911 is de onderneming doorgegroeid tot één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Vanaf eind ’90 heeft De Heus ingezet op een sterke internationale expansie met onder meer de merken De Heus en Koudijs. Door de sterke groei behoort De Heus inmiddels tot de top van diervoederleveranciers in de wereld.

Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 50 landen, waaronder werkmaatschappijen in Polen, Rusland, Tsjechië, Egypte, Ethiopië, Zuid-Afrika en Vietnam en is De Heus actief op de Chinese en Braziliaanse markt. Daarnaast is De Heus middels de export van concentraten actief op vele buitenlandse markten, waaronder Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 3.000 medewerkers, waarvan 600 in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede.

Internationale uitrol nieuwe identiteit
Recent is het verpakkingsdesign ingrijpend vernieuwd. Moderner, in lijn met de kwaliteit van het merk en met een duidelijke assortimentsstrategie op voer- en diersoort. FroQ realiseert voor De Heus de Internationale (wereldwijde) uitrol van de nieuwe identiteit van De Heus en Koudijs in designfinalisatie, artwork creatie en lithografie. Hierbij hebben we nauw contact met de diverse landen. Daarbij houden we rekening met de cultuurgebonden wensen en de wet en regelgeving van de verschillende landen. FroQ begeleidt ook de lokale productieprocessen om wereldwijd een consistente uitstraling te waarborgen.