Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ zoekt een full time Client Service Manager

Author: FroQ. Published on 22 november, 2016.

FroQ Brandservices is een packaging-design-executie specialist. We verzorgen design-implementatie, artwork, lithografie en 3D packshots voor retailers en A-merken in onze eigen studio’s in Utrecht, India & Nicaragua. Wij zijn een flexibel pro-actief packaging bureau die altijd met veel plezier een stapje extra zet om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Wij zijn een no-nonsense bureau waar vrijheid en verantwoordelijkheid nemen belangrijke waardes zijn. Wij streven er altijd naar om met plezier de verwachtingen te overtreffen. Wij zijn DE specialist, onze kennis en kunde is altijd up-to-date en werken met heel veel plezier met 160 collega’s worldwide aan de verpakkingen voor o.a. Albert Heijn, Heineken, Remia en HEMA.

FroQ Brandservices is onderdeel van de FroQ Groep welke bestaat uit 4 bedrijven: GetPact, PIM.Today, PackshotCreators en FroQ Brandservices.

Wij zoeken een enthousiaste Client Service Manager die onze klanten begeleidt op packaging projecten. Ben je een sparringspartner, communicatief en heb je een klantgerichte instelling en hou je ervan om in een team te werken? Heb je affiniteit met packaging? Is klanten lezen en begrijpen je tweede natuur. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkt nauw samen met onze studio, zorgt dat briefings compleet zijn en bewaakt planningen. Je bent van de details, communicatief en Engels is geen enkel probleem. Kortom, ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen?Dan horen we graag van je!

Heb je interesse?
Reageer dan snel en stuur je sollicitatiebrief incl. CV naar:

FROQ
t.a.v. Richard Veldhuizen
Westkanaaldijk 6
3542 DA Utrecht
Nederland

of mail naar : r.veldhuizen@froq.nl