Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ verzorgt packaging design executie voor Remia

Author: FroQ. Published on 20 juni, 2013.

FroQ B.V. is door Remia B.V. geselecteerd als dé partij voor de executie van hun packaging artwork van het Remia merk, maar ook voor Gouda’s Glorie en een aantal Private labels.

FroQ kan Remia volledig begeleiden met betrekking tot de invulling van alle stappen in het packaging design executie proces (– van technische input op het design tot designadaptatie, artwork en lithografie, print en aftercare).

Op verzoek van Remia heeft FroQ een tailormade projectworkflow gebouwd om het totale packaging proces te optimaliseren en waar mogelijk te versnellen.

Edgar van der Velde, FroQ managing director : “Door mee te denken over het optimale packaging proces en het vervolgens tailormade bouwen van een projectworkflow, kunnen alle betrokken partijen snel en eenvoudig hun kennis delen en bestanden beoordelen. Met de door FroQ ontwikkelde ‘compare tool’ die in de projectworkflow gebouwd is, wordt het mogelijk om met één druk op de knop bestanden met elkaar te vergelijken. Hiermee is precies te zien wat de wijzigingen in een aangepast bestand zijn en kunnen bestanden sneller en toch secuur beoordeeld worden. Deze toegevoegde waarde willen we graag delen met een partij als Remia.”