Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ Chennai, India: een team bouwen om trots op te zijn

Author: FroQ. Published on 24 februari, 2012.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het is om een kantoor in India te hebben? Denkt u er misschien zelf wel over na? Na bijna vier jaar succesvol opereren in India, willen we u graag ons verhaal vertellen.

Richard Veldhuizen, onze directeur Operations, is een geluksvogel. Als hij niets bijzonders verneemt van ons team in Chennai, dan weet hij dat er geen problemen zijn en dat we allemaal tevreden klanten hebben. En als het team toch iets van zich laat horen, dan is het waarschijnlijk omdat het een nieuwe manier heeft gevonden om onze processen te verbeteren.

Dat klinkt wellicht totaal anders dan de meeste verhalen die je hoort over een kantoor in India, en dat is het ook. Maar daar hebben Richard en het team in Chennai de afgelopen vier jaar dan ook keihard aan gewerkt.

Vandaag de dag bestaat FroQ Chennai uit toegewijde brand teams met traffic managers, grafische operators en grafische specialisten.

Het kantoor heeft een personeelsverloop van ongeveer 10 procent, terwijl 30 procent als normaal beschouwd kan worden in India. De productiviteit van de werknemers is geweldig. En het team van FroQ Chennai is net zo belangrijk voor de kwaliteit van het bedrijf als elk ander FroQ-team in de wereld.

We plukten Richard van de werkvloer om hem te vragen op welke manier hij heeft bijgedragen aan de vorming van het Chennai-team. Hij beweert dat het meeste gewoon een kwestie van gezond verstand is, maar wij denken dat er meer bij komt kijken.

FroQ PDF download

Download hier de PDF en lees wat er voor nodig is om in India een team te bouwen om trots op te zijn!