Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ verzorgt packaging design executie voor MAKRO fine food assortiment in Nederland

Author: FroQ. Published on 29 september, 2011.

FroQ B.V. is door MAKRO geselecteerd als partner in de executie van hun packaging artwork voor het Nederlandse fine food assortiment.

Yellow Dress Retail B.V., MAKRO’s design partner voor dit assortiment in Nederland, verzorgt het creatieve design van de verpakkingen. FroQ B.V. concentreert zich vervolgens op het vertalen van dit design naar alle verschillende SKU’s.

FroQ is verantwoordelijk voor de executie van MAKRO artwork – van technische input op de design briefing tot designadaptatie, artwork en lithografie, print en aftercare.

Edgar van der Velde, FroQ managing director zegt: “Wij zijn verheugd om MAKRO te helpen bij het behalen van hun merk- en marketingdoelstellingen voor het fine food assortiment in Nederland. FroQ is inmiddels samen met MAKRO aan de slag gegaan om de kwaliteit van MAKRO artwork in het schap verder te verhogen en de time to market te verbeteren.”

FroQ kan MAKRO volledig begeleiden met betrekking tot de invulling van alle stappen in het packaging design executie proces door middel van project management van alle betrokken partijen en kennis overdracht van best practices in packaging design executie.