Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

News Feeds

Author: FroQ. Published on 29 augustus, 2018.

  LinkedIn Company Updates

 • 9 Days Agoview on linkedin

  FroQ brandservices

  En weer een nieuwe collega erbij in ons client service team. Deze week is Simone gestart als projectmanager bij FroQ in Utrecht.

 • 16 Days Agoview on linkedin

  FroQ brandservices

  Heel veel nieuwe klanten hebben de weg naar FroQ gevonden in 2018. We zijn daarom helemaal blij met de versterking in ons clientservice team. Deze week is Pascal gestart als projectmanager bij FroQ.

 • 1 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  FroQ brandservices

  BBQ'en voor de lunch bij FroQ op deze zomerse dag.

 • 1 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  FroQ brandservices

  FROQ BRANDSERVICES ZOEKT JUNIOR PROJECTMANAGER FroQ brandservices is onderdeel van de FroQ Groep. Een nononsense bedrijf met leuke en enthousiaste collega’s. Wereldwijd werken we gezamenlijk met ruim 120 collega’s binnen 3 bedrijven: GetPact, PIM.Today en FroQ Brandservices. Wij zoeken een enthousiaste junior projectmanager. Heb je net een relevante opleiding afgerond en ben je op zoek naar een fulltime baan? Ben je communicatief en heb je een klantgerichte instelling? Ben je een aanpakker, no nonsense en hou je ervan om in een team te werken? Heb je ook nog affiniteit met packaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ons account team is namelijk plek voor een junior. Je ondersteunt onze account managers bij het managen van hun projecten. Daarbij ontlast je het team bij diverse dagelijkse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de studio, zorgt dat briefings compleet zijn en bewaakt planningen. Je bent van de details, communicatief en Engels is geen enkel probleem. Ben je een starter? Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief incl. CV naar: FroQ brandservices t.a.v. Richard Veldhuizen r.veldhuizen@froq.nl

 • 3 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  FroQ brandservices

  Voor al onze volgers die al vakantie hebben of binnenkort met vakantie gaan:  Heerlijk relaxen en ontspannen. Geniet ervan!