Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ zoekt een full time Junior Client Service Manager

Author: FroQ. Published on 22 november, 2016.

FroQ is een internationale packaging studio. De wereld heeft zo veel te bieden en met de huidige technologie is alles bereikbaar. FroQ maakt daar optimaal gebruik van door met 2 eigen werkteken/prepress studio’s in India en Nicaragua te werken.
Door de combinatie van Nederlandse designexpertise en worldwide accuratesse durven we te stellen dat we de beste “deliverables for print” leveren. FroQ is een voorloper in NL en Europa.

Wij zoeken een Client Service Manager die met enthousiasme de klant wil begeleiden en servicen op haar packaging projecten. Het klanten pakket omvat grote A-merken en retailers.
De projecten bestaan uit de executie (designfinalisatie, werktekenen en lithografie) van consumenten verpakkingen.
Je opereert vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en bent zelf eind verantwoordelijk voor alle klantcontact en het aansturen van het dedicated klant team.

Onze Client Service Managers worden binnen FroQ ondersteund door een dedicated team van planners, werktekenaars en pre-press deskundigen die de creativiteit en techniek borgen. Van een perfecte lay-out tot en met een referentie proef. Een voorwaarde en garantie voor een goed eindproduct voor onze klanten.

FroQ is een no-nonsense bedrijf met leuke en enthousiaste collega’s. Wereldwijd werken we met 80 collega’s. Flexibele arbeidstijden staan bij ons hoog in het vaandel.

Heb je interesse?
Reageer dan snel en stuur je sollicitatiebrief incl. CV naar:

FROQ
t.a.v. Richard Veldhuizen
Westkanaaldijk 6
3542 DA Utrecht
Nederland

of mail naar : r.veldhuizen@froq.nl