Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ Brandservices zoekt een Systeembeheerder

Author: FroQ. Published on 23 april, 2018.

FroQ brandservices verzorgt designfinalisatie, artwork, litho en prepress voor verpakkingen van retailers en A-merken. Wij hebben eigen artwork studios in Utrecht, India & Nicaragua. FroQ brandservices is onderdeel van de FroQ Groep. Een no-nonsense bedrijf met leuke en enthousiaste collega’s. Wereldwijd werken we gezamenlijk met ruim 120 collega’s binnen 3 bedrijven: GetPact, PIM.Today en FroQ brandservices. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Hema, Heineken & Albert Heijn.

Wij zoeken een enthousiaste IT duizendpoot die ons IT team komt versterken. Heb je gedegen kennis van diverse server platforms, ben je bekend met cloud applicaties, heeft SQL geen geheimen voor jou en zie je een MPLS lijn optimaliseren als een uitdaging? Ben je communicatief vaardig en heb je een klantgerichte instelling? Ben je een aanpakker, no-nonsense en hou je ervan om in een team te werken? Heb je ook nog affiniteit met packaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over deze functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van servers, databases, infrastructuur en grafische- en cloud applicaties. De technische basis waarop onze organisaties draaien. Je draagt zorg voor het adequate functioneren van deze componenten van de technische infrastructuur. Een gedegen kennis van server en database opzet en beheer op diverse platforms (Windows, Apple, cloud en NAS) is een must. Affiniteit met de grafische wereld is een pré.

Kortom:
Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld hbo informatica)
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring
Je beschikt over de relevante certificeringen danwel aantoonbare ervaring
Je hebt een sterke drive om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen
Communicatief vaardig, planmatig en zelfstanding kunnen werken, analytisch sterk, probleemoplossend en improvisatievermogen zijn je sterke punten.

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief incl. CV naar:
FroQ brandservices t.a.v. Richard Veldhuizen: r.veldhuizen@froq.nl