Select your language

Welcome to the FroQ blog

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Hollandais.
Leider ist der Eintrag nur auf Englisch und Holländisch verfügbar.
這個博客只提供英語和荷蘭語

FroQ brandservices zoekt een junior Pre-Press Manager

Author: FroQ. Published on 4 april, 2018.

FroQ brandservices verzorgt designfinalisatie, artwork, litho en prepress voor verpakkingen van retailers en A-merken. Wij hebben eigen artwork studios in Utrecht, India & Nicaragua. FroQ brandservices is onderdeel van de FroQ Groep. Een no-nonsense bedrijf met leuke en enthousiaste collega’s. Wereldwijd werken we gezamenlijk met ruim 120 collega’s binnen 3 bedrijven: GetPact, PIM.Today en FroQ brandservices. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Hema, Heineken & Albert Heijn.

Wij zoeken een enthousiaste junior Pre-Press Manager. Heb je net een relevante grafische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een fulltime baan? Ben je communicatief en heb je affiniteit met packaging? Ben je een aanpakker, no-nonsense en hou je ervan om in een team te werken? Heb je ook nog een klantgerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In ons Pre-Press team is namelijk plek voor een junior. Je ondersteunt onze Pre-Press managers bij het managen van hun projecten. Daarbij ontlast je het team bij diverse dagelijkse werkzaamheden. Je opereert als brugfunctie tussen de studio en de drukkers, je werkt nauw samen met de DTP-ers, zorgt dat briefings compleet zijn en beoordeelt proeven. Je bent van de details, communicatief en Engels is geen enkel probleem.

Ben je een starter? Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamische organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief incl. CV naar:

FroQ brandservices
t.a.v. Richard Veldhuizen
r.veldhuizen@froq.nl